Hvordan Komme Deg På Topp Med Søkemotoroptimalisering

Hvor mye penger og tid har du brukt på nettstedet ditt? Hvis du ikke har brukt mye tid på søkemotoroptimalisering eller SEO, var uansett hvilket arbeid du har gjort på nettstedet ditt, bortkastet. Hvis ingen vet at nettstedet ditt eksisterer fordi det er på side 9 i søkeresultatene, hvordan vil de besøke det? Her er noen måter å sørge for at søkemotorene gir besøkende rett til url-adressen din.

En av de beste måtene å holde nettstedet høyt rangert, er å være veldig kundevennlig. Du kan tilpasse feilsider som gir en brukervennlig melding til trafikken din, hvis de tilfeldigvis skriver inn feil URL. Dette er ikke noe du trenger å gjøre, men det gjør at nettstedet ditt skiller seg ut som vennlig og vennlig, og det gjør definitivt ikke vondt.

Sett et nettstedskart på websiden din. Et nettstedskart er en side som enkelt lenker til alle tilgjengelige sider på nettstedet ditt, og enda viktigere hvordan du finner dem. Denne funksjonen gjør det lettere for søkemotorens edderkopper å navigere på nettstedet ditt. Jo færre klikk det tar å finne eller komme til en bestemt side, jo bedre.

Vær oppmerksom på at søkedderkopper ikke kan lese bilder, de kan bare lese tekst. Du må ta med tekst i beskrivelsene av bildene og bildekodene, slik at de kan bli funnet i søkemotorresultatene. Ved å bruke bildets “ALT” -kode, kan du legge til nøkkelord og tekst, som kan hjelpe edderkoppen effektivt å finne bildet ditt ved å lese rundt det.

For å hjelpe crawlere og edderkopper med å indeksere nettstedet ditt, bør du opprette et områdekart. Et nettstedskart er en liste over alle sidene som utgjør nettstedet ditt. Ved å lage en, vil web-edderkopper være i stand til å oppdage selv de mest uklare og skjulte sidene, samt å motta annen viktig informasjon. Dette vil øke din synlighet på internett.

Ikke doble innlegg. Å sette det samme innholdet under forskjellige overskrifter er en baklengs teknikk som noen nettsteder bruker for å få en forbruker til å lese en artikkel på nytt. Det har vist seg at det ikke fungerer, og det driver til og med leserne vekk. Mange søkemotorer plasserer til og med nettstedet ditt basert på innholdskvalitet, ikke kvantitet, og å ha de samme tingene lagt ut flere ganger vil ikke plassere deg høyt på listene deres.

Hold deg unna søkemotorer som ber deg betale for å være involvert. Det er hundrevis av søkemotorer som vil vise nettstedet ditt gratis, noen uten å måtte sende inn detaljene dine. Ethvert nettsted som tar betalt for en enkel oppføring er ikke bare uetisk, men sannsynligvis et ineffektivt nettsted.

SEO er den beste måten å heve rangeringen din med søkemotorene, slik at folk blir klar over nettstedet ditt. Ikke bruk mesteparten av tiden din på å finjustere design og innhold, hvis du ikke bruker mye tid på SEO. SEO kan være forskjellen mellom at alle vet hvem du er og ingen som vet at du eksisterer.

Posts created 4

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top